"Vahşet Tanrısı" provaları başladı

“Vahşet Tanrısı” provaları başladı
 Fransız oyun yazarı Yasmina Reza’nın ödüllü oyunu “Vahşet Tanrısı”, Ekim ayında Eskişehir Şehir Tiyatroları sahnelerinde Eskişehirli tiyatroseverler ile buluşmaya hazırlanıyor.  Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir...

 


Fransız oyun yazarı Yasmina Reza’nın ödüllü oyunu “Vahşet Tanrısı”, Ekim ayında Eskişehir Şehir Tiyatroları sahnelerinde Eskişehirli tiyatroseverler ile buluşmaya hazırlanıyor. 


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın yeni sezon açılış projelerinden biri olan “Vahşet Tanrısı” oyununun yönetmen koltuğunda Şehir Tiyatroları sanatçısı Mert Kırlak oturuyor. ‘Tony ödülleri’nde en iyi tiyatro oyunu ödülüne sahip olan ve Zeynep Avcı’nın Türkçemize kazandırdığı oyunun dekor tasarımını Aylin önen, ışık tasarımını Ali Rıza Tekin, müziklerini ise Ali Eyidoğan üstleniyor.


Beyaz perdeye de uyarlanan ve tüm dünyada çok büyük beğeni toplayan Vahşet Tanrısı, bireyin ve toplumun içinde barındırdığı hoşgörüsüzlüğü ve şiddet eğilimini, aile kavramını sorgulayarak anlatan bir kara mizah örneği olarak seyirciyle buluşacak.    


Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları sanatçılarının provalarını aralıksız sürdürdüğü Vahşet Tanrısı, Ekim ayı başında Eskişehir izleyicisi ile buluşacak ve sezon boyunca Şehir Tiyatroları’nda sahnelenmeye devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.