Gölete uçtu canından oldu

Gölete uçtu canından oldu
Sarısungur’da kahreden bir kaza meydan geldi. Suya düşen otomobildeki yabancı uyruklu Zahra Özbek ile sürücü Recep Tektaş gölet içinde arabada sıkışınca can pazarı yaşandı. Eskişehir’de bir sürücü önüne çıkan köpeğe...







Sarısungur’da kahreden bir kaza meydan geldi. Suya düşen otomobildeki yabancı uyruklu Zahra özbek ile sürücü Recep Tektaş gölet içinde arabada sıkışınca can pazarı yaşandı.



Eskişehir’de bir sürücü önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırınca araç gölete uçtu. Kazada sürücü hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Kaza sonrasında gölette bulunan otomobil ise çekici yardımıyla kenara çekildi.


Alınan bilgiye göre, Sarısungur Mahallesi'nde bulunan Sarısungur Göleti yakınlarında seyreden Recep Tektaş idaresindeki 26 E 7867 plakalı otomobilin önüne köpek çıktı. Köpeğe çarpmamak için direksiyonu kıran Tektaş'ın hakimiyetini kaybetmesi ile yolun kenarında bulunan telleri aşan araç Sarısungur Göleti’ne düştü. Suya düşen otomobildeki yabancı uyruklu Zahra özbek ile sürücü Recep Tektaş yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis servis ekipleri tarafından Eskişehir Şehir Hastanesine kaldırıldı. Yaralı sürücü, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaza sonrasında gölette bulunan otomobil ise çekici yardımıyla kenara çekildi.
Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.