Trafikte maganda terörü estirdiler

Trafikte maganda terörü estirdiler
Eskişehir’de araç trafiğinin yoğun olduğu cadde ve sokaklarda yaşanan tartışma ve kavga gibi olaylarında bir türlü önüne geçilemiyor. Artan araç sayısı ile birlikte yığılmaların oluştuğu kent merkezindeki güzergâhlarda...

Eskişehir’de araç trafiğinin yoğun olduğu cadde ve sokaklarda yaşanan tartışma ve kavga gibi olaylarında bir türlü önüne geçilemiyor. Artan araç sayısı ile birlikte yığılmaların oluştuğu kent merkezindeki güzergâhlarda sürücüler arasında çıkan tartışmalara her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor.
Aynı gün içerisinde kentin üç ayrı yerleşim biriminde meydana gelen olayda bir kişi tartıştığı motosiklet sürücüsünün yumruklu saldırısına uğradı. İlk olay, Alanönü Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı üzerinde yaşandı. Odunpazarı istikametinden Erenköy yönüne gitmek üzere hareket eden 26 H 0022 plakalı özel halk otobüsü, Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi önünde ters şeritten sanayi istikametine gitmekte olan motosiklet sürücüsünü klakson çalarak uyarıda bulundu. Otobüsün önünü kesen ve kimliği öğrenilemeyen öfkeli sürücü, otobüs sürücüsüne yumrukla karşılık verdi.
Her iki sürücü arasında çıkan kavgaya otobüste bulunan yolcular müdahalede bulundu. özel halk otobüs sürücüsünü kanlar içersinde bırakan motosikletli genç, polislerin geldiğini fark edince olay yerinden firar etti. Yaralanan sürücü tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.
Trafik magandalarının bir başka adresi ise Sultandere Mahallesi oldu. Ellerindeki kesici aletler ile belediye otobüsüne binen kimliği belirsiz kişileri uyaran sürücü az daha darp ediliyordu. Araçtaki vatandaşların araya girmesiyle birlikte şahıslar otobüsten inerek kaçmayı başardı.
Deliklitaş Mahallesi eski otogar civarındaki olayda ise yoldan geçen yayalar ile yol verme meselesi yüzünden öfkeye kapılan otomobil sürücüsü aracının penceresinden silahla havaya ateş açarak bölgeden uzaklaştı. Şikâyet üzerine polis tarafından meydana gelen üç olay ile ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.