"Şeffaf yönetim anlayışı sürecek"

“Şeffaf yönetim anlayışı sürecek”
 Odunpazarı Belediyesi,Vişnelik Mahallesi Atatürk Bulvarı Kayıhan Sokak No:1 adresindeki market ve iş yerinin ihalesini kazanan MİGROS ile protokol imzaladı.Geçtiğimiz günlerde Odunpazarı Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleşen...

 


Odunpazarı Belediyesi,Vişnelik Mahallesi Atatürk Bulvarı Kayıhan Sokak No:1 adresindeki market ve iş yerinin ihalesini kazanan MİGROS ile protokol imzaladı.


Geçtiğimiz günlerde Odunpazarı Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleşen ve canlı olarak yayınlanan ihale sonucuna kazanan firma ile Odunpazarı Belediyesi arasında protokol imzalandı. Başkanlık makamında gerçekleşen imza törenine Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve MİGROS yetkilileri katıldı.


Gerçekleştirilen imza töreninde MİGROS yetkilileri Başkan Kurt’a ve Odunpazarı Belediyesi’ne şeffaf belediyecilik örneği göstererek ihaleyi canlı olarak yayınladıkları için teşekkür etti. Yetkililer ayrıca ihaleyi kazandıkları için mutlu olduklarını ifade etti.


İmza töreninde Başkan Kurt ise İhaleyi alan MİGROS’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Odunpazarı Belediyesi’ni katılımcı, şeffaf ve sosyal demokrat bir anlayış ile yönettiklerini belirten Başkan Kurt, bu yönetim anlayışlarından taviz vermeyeceklerinin altını çizdi.


İhale sonucuna göre MİGROS, Vişnelik Mahallesi Atatürk Bulvarı Kayıhan Sokak No:1 adresindeki market ve iş yeri 10 yıllığına kiralamış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.