Ataç'a hizmet teşekkürü

Ataç’a hizmet teşekkürü
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Yaşar Özkaya ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, muhtarlar ve mahalle sakinleriyle bir araya gelmeye devam ediyor....


Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Fevzi çakmak Mahallesi Muhtarı Yaşar özkaya ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, muhtarlar ve mahalle sakinleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Ataç, son olarak Fevzi çakmak Mahallesi Muhtarı Yaşar özkaya’yı ziyaret etti. Muhtarlıkta özkaya ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Ataç, vatandaşların sorularını cevaplayarak, taleplerini dinledi.
Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Muhtar özkaya, Başkan Ataç’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, mahallelerine yapılan ve yapımına devam edilen hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Başkan Ataç ise, sıcak karşılamadan ve gösterdikleri misafirperverliğinden dolayı Muhtar özkaya ve mahalle sakinlerine teşekkür ederek, muhtarlar ve mahalle sakinleriyle buluşmalarına devam edeceğini kaydetti.
Eskişehir Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı ve Uluönder Mahalle Muhtarı Hasan Güler’in de yer aldığı buluşma, günün anısına hatıra fotoğrafı çekinilmesiyle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.