Zamansız çıkarılan çöpler bıktırıyor

Zamansız çıkarılan çöpler bıktırıyor
Çöp çıkarma saatlerinin belli olmasına rağmen, gündüz saatlerinde çıkarılan çöpler hem insan, hem de çevre sağlığını tehdit etmeye devam ediyor.Daha temiz bir şehir için belediyeler akşam saatlerinde çöpleri toplamaya...


çöp çıkarma saatlerinin belli olmasına rağmen, gündüz saatlerinde çıkarılan çöpler hem insan, hem de çevre sağlığını tehdit etmeye devam ediyor.

Daha temiz bir şehir için belediyeler akşam saatlerinde çöpleri toplamaya devam ederken, kendini bilmez kişiler tarafından ısrarla gündüz saatlerinde çıkarılan çöpler sorun yaratmaya devam ediyor.
Belediyeleri de artık bıktıran ve milyonlarca lira fazladan masraf ettiren gündüz çöpleri, vatandaşların da canına tak etti.
İnsan ve çevre sağlığını etkileyen gündüz çöp çıkarma işlemine tepki gösteren vatandaşlar; “Artık bu çöplerin çıkartılmasına ve toplanmasına ilişkin gerekli tedbirlerin alınarak her köşe başlarında bu kötü manzaranın ve sağlığımızın tehdit altında olduğunu hastalık yaydığını ne zaman göreceğiz. çöp sorununun ortadan kaldırılması için ivedi şekilde denetimlerin arttırılması hatta uymayanlar hakkında cezai işlemlerin uygulamaya konmasını istiyoruz” diyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.