Aşure Günü buluşturdu

Aşure Günü buluşturdu
Eskişehir Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı ile Derneği tarafından düzenlenen ve bu yıl 20’ncisi gerçekleştirilen aşure ve yemek günü etkinliği dün yapıldı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Utku...


Eskişehir Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı ile Derneği tarafından düzenlenen ve bu yıl 20’ncisi gerçekleştirilen aşure ve yemek günü etkinliği dün yapıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Utku çakırözer, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara, Odunpazarı Ziraat Odası Başkanı Naci Erdemli, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Zihni çalışkan, İyi Parti il Başkanı Mehmet Erktaş ile çok sayıda davetli katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan etkinlik programında yer alan ve moderatörlüğünü Yunus Emre Karabulut’un üstlendiği panele konuşmacı olarak Bolu Abant İzzet üniversitesi Uluslar arası İlişkiler Bölümünde görevli Prof Dr. Ali Yaman ile Kâğıthane Hacı Bektaşi Veli Eğitim ve Kültür Dernek Başkanı Zeynel Şahan konuşmacı olarak katıldı. Aleviliğin ve Kerbela olayının ele alındığı panelin ardından katılan davetlilere geleneksel muharrem ayı yemeği ve aşuresi ikram edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.