Karaman; "Çakırözer işi sulandırıyor"

Karaman; “Çakırözer işi sulandırıyor”
Eğitim-Bir-Sen 1 No’lu Şube Başkanı Muammer Karaman, Sivrihisar’ın bazı köylerinde öğrencilerin okullara taşınması konusunu istismar ettiğini iddia etti..Konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Karaman şunları...

Eğitim-Bir-Sen 1 No’lu Şube Başkanı Muammer Karaman, Sivrihisar’ın bazı köylerinde öğrencilerin okullara taşınması konusunu istismar ettiğini iddia etti..


Konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Karaman şunları söyledi; “Diyarbakır’da çocuklarını kurtarmak için annelerin HDP önünde başlattığı nöbetin etkisini kırmak amaçlı olarak yurt genelinde marjinal sol gruplar tarafından yapılmaya çalışıldığını gördüğümüz sulandırma faaliyetlerinin Eskişehir’deki acenteliğinin CHP Eskişehir Milletvekili Utku çakırözer’e verildiği son günlerdeki faaliyetlerinden anlaşılıyor.
Buhara Köyü yakınına yapılmış devlet okulunu sadece yakınında bulunduğu köy için yapılmış bir özel okul olarak sunma gayretlerindeki ısrarları iyi niyetten tamamen uzak, ülke gündeminin sıkıştırdığı örtülü müttefiklerini kurtarma telaşıdır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.