Güz dönemi çocuk programları başlıyor

Güz dönemi çocuk programları başlıyor
Tepebaşı Belediyesi Güz Dönemi Çocuk Kursları başlıyor. Yaklaşık 30 farklı branşta gerçekleştirilecek kurslar için başlayan kayıt işlemleri 20 Eylül tarihinde sona erecek.Tepebaşı Belediyesi 2019 Güz Dönemi Çocuk Programları...

Tepebaşı Belediyesi Güz Dönemi çocuk Kursları başlıyor. Yaklaşık 30 farklı branşta gerçekleştirilecek kurslar için başlayan kayıt işlemleri 20 Eylül tarihinde sona erecek.


Tepebaşı Belediyesi 2019 Güz Dönemi çocuk Programları başlıyor. Yaklaşık 30 farklı branşta düzenlenecek kurslar için kayıt işlemleri 9 Eylül’de başladı ve 20 Eylül’e kadar devam edecek.
Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen ve çocukların sağlıklı bir biçimde gelişmesine katkı sağlanması amacıyla gerçekleştirilecek bilim, spor, sanat gibi alanları kapsayacak Güz Dönemi çocuk Programları yine dopdolu olacak. çocuklara yönelik olarak kırsal mahalleler ve kent merkezinde hizmet veren pek çok farklı noktada düzenlenecek kurslar kapsamında; oyun ve beceri grubu, lego robot, gitar, jimnastik, piyano, halk dansları, bale, yaratıcı drama, satranç, tekvando, resim, seramik, cam füzyon, kukla atölyesi, İngilizce, matematik, pantomim, keman, viyola, kontrbas, agamograf atölyesi, mutlu boyalar ve mikado gibi eğitimler çocuklar ile buluşacak. Kayıt işlemlerinin tamamlanmasının ardından 2019 Güz Dönemi çocuk Programları tamamen ücretsiz olarak 30 Eylül’de başlayacak ve 17 Ocak 2020’de sona erecek.
Güz Dönemi çocuk Programları hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (222) 211 40 00 numaralı telefondan Tepebaşı Belediyesi'ne ulaşabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.