Özel güvenlikçilere seminer

Özel güvenlikçilere seminer
Eskişehir ve civarında çok sayıda firma ve işyerinin güvenlik hizmetini başarı ile sağlayan Emre güvenlik şirketi çalışanlarına yönelik düzenlenen eğitim seminerlerine bir yenisi daha eklendi.Bundan bir süre önce Büyükşehir...

Eskişehir ve civarında çok sayıda firma ve işyerinin güvenlik hizmetini başarı ile sağlayan Emre güvenlik şirketi çalışanlarına yönelik düzenlenen eğitim seminerlerine bir yenisi daha eklendi.


Bundan bir süre önce Büyükşehir Belediye İtfaiye Daire Başkanlığı ile işbirliği sonucu güvenlikten sorumlu personele teorik ve uygulamalı eğitimin verildiğini belirten Emre Güvenlik Şirketinin Genel Müdürü Güven Erdurmaz “Şirket olarak görevli tüm personelimize yönelik eğitim faaliyetlerine ağırlık veriyoruz. Sektörümüzü ilgilendiren tüm konularda çalışanlarımızı bilgilendirmeye devam ediyoruz. Belirlediğimiz gün ve saatlerde elemanlarımıza uzmanlar tarafından gerekli bilgiler teorik ve uygulamalı olarak verilmekte. Son olarak il sağlık müdürlüğümüz ile bir çalışma başlattık ve personelimize ilk yardım ve gerekli müdahaleler konularında uygulamalı eğitim verildi. Şirketimiz bu imkânı sağlayan başta il sağlık müdürümüz Uğur Bilge’ye, eğitimleri veren öznur çetin ile Hüseyin Kırbız Ada’ya teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.