Afet Müdürlüğü'nden brifing

Afet Müdürlüğü’nden brifing
  Vali Yardımcıları Bekir Şahin Tütüncü, İsmail Soykan, Aslan Avşarbey, Akın Ağca, Alper Balcı, Kubilay Ant, Kürşat Güleryüz ve Odunpazarı Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nü ziyaret...

 


 


Vali Yardımcıları Bekir Şahin Tütüncü, İsmail Soykan, Aslan Avşarbey, Akın Ağca, Alper Balcı, Kubilay Ant, Kürşat Güleryüz ve Odunpazarı Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nü ziyaret etti.


 


Ziyarette İl Müdürü Recep Bayar tarafından konuk heyete müdürlük faaliyetleri hakkında bilgi verildi.


İl Müdürü Recep Bayar tarafından verilen brifingde ilimizin afetselliği (deprem, kaya düşmesi, heyelan, sel, çığ vb.), Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) ve ilimiz Afet ve Müdahale planı (TAMP Eskişehir) içeriği hakkında sunum yapıldı. Yapılan sunumda Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu, Yerel Düzey Operasyon Hizmet Grupları, ilimizdeki geçici iskân alanları, enkaz döküm sahaları, afet ve acil durumlarda vatandaşlarımız tarafından kullanılacak toplanma alanları, lojistik depolar ve bugüne kadar müdürlüğümüzce gerçekleştirilen eğitim ve tatbikatlar hakkında bilgilendirme yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.