Seferler aksadı

Seferler aksadı
 Gar’da tren kazası yoğunluğu Bozüyük’te meydana gelen kılavuz tren kazası sonrasında garlarda gecikme ve yoğunluklar yaşandı. Sabah 06.30’da başlayan seferler kapsamında yolculuk yapacak vatandaşlar kaza nedeniyle garda...






 


Gar’da tren kazası yoğunluğu


 


Bozüyük’te meydana gelen kılavuz tren kazası sonrasında garlarda gecikme ve yoğunluklar yaşandı. Sabah 06.30’da başlayan seferler kapsamında yolculuk yapacak vatandaşlar kaza nedeniyle garda beklemek zorunda kaldı.


 



Yüksek Hızlı Tren hattını kontrol etmek amacıyla hareket eden kılavuz tren, Bilecik-Bozüyük arasında bulunan Ahmetpınar köyünde tünel içerisinde raydan çıkarak duvara çarpmış, kazada 2 makinist hayatını kaybetmişti. Kaza nedeniyle İstanbul-Konya ve İstanbul-Ankara hatlarında seferler geçici olarak durdurulurken, tren garlarında da yoğunluk yaşandı. Sabah 06.30’da başlayan seferler kapsamında yolculuk yapacak vatandaşlar kaza nedeniyle garlarda beklemek zorunda kaldı. Kazadan habersiz olan yolculara Eskişehir Tren Garı'nda yetkililer tarafından anonslar yapılırken, kontrol noktalarında da uzun kuyruklar oluştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.