Büyükşehir'de sakin meclis

Büyükşehir’de sakin meclis
Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ekim ayı ilk oturumu sakin geçti. Toplantıda başarılı sporculara verilmesi düşünülen ödüller oy birliğiyle kabul edildi. Öte yandan meclis oturumuna 50 otobüs alımı ile ilgili konu da getirildi.Büyükşehir...


Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ekim ayı ilk oturumu sakin geçti. Toplantıda başarılı sporculara verilmesi düşünülen ödüller oy birliğiyle kabul edildi. öte yandan meclis oturumuna 50 otobüs alımı ile ilgili konu da getirildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı ilk toplantısı Yılmaz Büyükerşen’in yokluğunda Aydın ünlüce başkanlığında gerçekleştirildi.
23 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda tüm maddeler oy birliğiyle ilgili komisyonlara havale edildi.
Toplantıda bedensel engelli sporcu Sümeyye Boyacı'ya 5 cumhuriyet altını, antrenörü Mehmet Bayrak'a 2 cumhuriyet altını, kick boks sporcuları Mehmet Memilioğlu, Seyit Battal Ay ve teakwondo sporcusu Gülsena Karakuyulu'ya birer cumhuriyet altını verilmesi ile ilgili madde oy birliği ile kabul edildi.
öte yandan meclis oturumuna 50 otobüs alımı ile ilgili konu da getirildi. Konu görüşülmek üzere ilgili komisyona havale edildi.
 Bir sonraki toplantının 11 Ekim Cuma tarihinde yapılmasına karar verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.