Makine Mühendisleri kurultay yapıyor

Makine Mühendisleri kurultay yapıyor
Yeni teknolojik gelişmeler anlatılacak TMMOB Makine Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi’nin düzenlediği X. Ulusal Uçak, Havacılık ve Uzay Mühendisliği Kurultayı’nda yeni teknolojik gelişmeler, endüstrinin talepleri, teknoloji...


Yeni teknolojik gelişmeler anlatılacak TMMOB Makine Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi’nin düzenlediği X. Ulusal Uçak, Havacılık ve Uzay Mühendisliği Kurultayı’nda yeni teknolojik gelişmeler, endüstrinin talepleri, teknoloji yatırımları, eğitim ve istihdam konularında mühendis gözüyle paylaşma ortamı gerçekleştirilecek.

TMMOB MMO Eskişehir Şubesi Başkanı Atila Tomsuk kurultay ile ilgili bilgi vererek, TMMOB Makine Mühendisleri Odası olarak ülkemizin havacılık sektörüne katkı sağlamak ve uçak, havacılık ve Uzay mühendisliği alanında çalışanların sorunlarını tartışmak ve çözüm önerilerini bulunmak üzere kurultayın 10.sunu gerçekleştireceklerini söyledi. ülkenin seçkin mühendislerinin ve bilin insanlarının katılımı ile 11-12 Ekim 2019 tarihlerinde Büyükşehir Belediyesi Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salonu’nda gerçekleştireceklerini belirten Tomsuk, “X. Ulusal Uçak, Havacılık ve Uzay Mühendisliği Kurultayı’nda; uçak, havacılık ve uzay sektörünün dünya genelinde büyük bir hızla ilerlemesi ve gelişmesi paralelinde ulusal sanayimizde sektöre yönelik kabiliyetlerin ve ürünlerin arttırılması, kaçınılması bir gereklilik olmuştur” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.