"Eskişehir'in stratejik planı var mı?

“Eskişehir’in stratejik planı var mı?
İYİ Parti Eskişehir teşkilatında gerçekleştirilen Pazar toplantısında ülke ve kent genelinde yaşanan gelişmeler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan operasyon başta olmak...

İYİ Parti Eskişehir teşkilatında gerçekleştirilen Pazar toplantısında ülke ve kent genelinde yaşanan gelişmeler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan operasyon başta olmak üzere afet ve kadına yönelik şiddet olaylarının gündeme alındığı toplantıda söz alan başkan yardımcısı Nalân Eren Benakay “Türk ordusu cephede yerini aldığı anda, tek siyasi partimiz Al Bayrağın Partisidir” dedi.
Son günlerde İstanbul’da meydana gelen deprem olaylarına da değinen başkan yardımcısı Benakay “İstanbul’da yaşanan deprem, Eskişehir’de de kaygılara neden oldu ve depreme ne kadar hazırlıklıyız sorusunu yeniden gündeme getirdi. Uzmanlara göre, Kuzey Anadolu fay hattı hareketlendiği an yani olası İstanbul depremi ile birlikte bu fay hattının güney kolu harekete geçerse Eskişehir içinde yıkıcı sonuçlar ortaya çıkacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.