EMEK: "EYT sorunu çözülmeli"

EMEK: “EYT sorunu çözülmeli”
Emeklilikte yaşa takılanların yaşadığı sorunların takipçisi olduklarına değinen Emek Partisi (EP) İl Başkanı İbrahim Akgün, dün düzenlediği basın toplantısında yaş şartının kaldırılması gerektiğini söyledi.Sorunun...

Emeklilikte yaşa takılanların yaşadığı sorunların takipçisi olduklarına değinen Emek Partisi (EP) İl Başkanı İbrahim Akgün, dün düzenlediği basın toplantısında yaş şartının kaldırılması gerektiğini söyledi.
Sorunun milyonlarca kişiyi ilgilendirdiğini ifade eden Başkan Akgün “EYT, önemli toplumsal bir sorun haline geldi. Bu sorun için acilen çözüm yolları bulunmalıdır. Konun sadece maliyet olarak ele alınması doğru değildir. EYT, sorunu gündeme gelince sahneye maliyet korosu çıkıyor. Tahsil edilmeyen sigorta primlerinin tahsil edilmesi, kayıt dışı çalışanların önlenmesi, sermaye çevrelerine tanınan vergi ve prim teşviklerinin emeklilikte yaşa takılanlara ayrılması yeter de artar bile. Emek Partisi olarak emeklilikte yaşa takılan arkadaşlarımızın başlatmış oldukları her türlü mücadelenin yanındayız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.