Apartmanda panik

Apartmanda panik
Şarjda unutulan cep telefonu bataryasının patlaması sonucu bir apartman dairesinde çıkan yangın korkulu anlar yaşattı. Olay dün akşam saatlerinde Ihlamurkent Mahallesi Nilüfer Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir alışveriş merkezinin...

Şarjda unutulan cep telefonu bataryasının patlaması sonucu bir apartman dairesinde çıkan yangın korkulu anlar yaşattı. Olay dün akşam saatlerinde Ihlamurkent Mahallesi Nilüfer Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir alışveriş merkezinin üzerinde yer alan çok katlı binanın 3. Katındaki daireden yükselen dumanlar kısa sürede tüm binayı sardı.
Apartmana yeni taşındıkları öğrenilen bir ailenin kaldığı öğrenilen dairede telefon bataryasının patlamasıyla birlikte çıktığı iddia edilen yangın, binada ikamet eden ve aralarında küçük çocuklarında yer aldığı çok sayı kişi büyük bir panik yaşadı.
Adeta bir can pazarının yaşlandığı binanın alt katında oturan vatandaşlar panik içerisinde sokağa fırlarken,bir çok kişide çıktıkları balkonlarında kurtarılmayı bekledi.
Yangın ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri başta olmak üzere sağlık, ESGAZ ile polis ekipleri seferber edildi. İtfaiyenin söndürme çalışmasının ardından evlerinde mahsur kalan ve dumandan etkilenen şahıslara 112 sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Yangın olayı ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.