"İşsizlik en çok kadınlarımızı etkiliyor"

“İşsizlik en çok kadınlarımızı etkiliyor”
  Eskişehirli kadınlarla makamında sohbet eden Kılıçdaroğlu, “Açıklanan enflasyon rakamları gerçeği yansıtmıyor. Diğer yandan işsizliğin de en çok etkilediği kesim kadınlarımız.” Diye konuştu.CHP Eskişehir Milletvekilleri...

 


 


Eskişehirli kadınlarla makamında sohbet eden Kılıçdaroğlu, “Açıklanan enflasyon rakamları gerçeği yansıtmıyor. Diğer yandan işsizliğin de en çok etkilediği kesim kadınlarımız.” Diye konuştu.


CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku çakırözer ve Dr. Jale Nur Süllü’nün eşlik ettiği Eskişehirli kadınlarla makamında sohbet eden Kılıçdaroğlu, “ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sorunlar en çok kadınlarımızı etkiliyor. Elektrik ve doğalgaza üst üste gelen zamlar yaklaşan kış öncesi vatandaşlarımızın belini büktü. Açıklanan enflasyon rakamları gerçeği yansıtmıyor. Diğer yandan işsizliğin de en çok etkilediği kesim kadınlarımız. Eskişehir’de belediye başkanlarımız kırsal kalkınma başta olmak üzere kadınlarımızla gerçekleştirdikleri projelerle istihdama yönelik çalışmalar yapıyor. Bu çalışmaları tüm belediyelerimizde gerçekleştireceğiz ve bu kötü gidişe hep birlikte dur diyeceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.