SP: "Tedbir elden bırakılmasın"

SP: “Tedbir elden bırakılmasın”
Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Haydar Büyükeren, Barış Pınarı Operasyonunda yapılan ateşkese değinerek “Tedbir elden bırakılmamalıdır” dedi.Parti binasında açıklamalarda bulunan Büyükeren, Barış...

Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Haydar Büyükeren, Barış Pınarı Operasyonunda yapılan ateşkese değinerek “Tedbir elden bırakılmamalıdır” dedi.
Parti binasında açıklamalarda bulunan Büyükeren, Barış Pınarı Harekatının başlamasından sonraki süreci hatırlattı.
ABD yetkilileriyle yapılan görüşme sonrasında Barış Pınarı Harekatında ateşkes kararı alındığını anımsatan Büyükeren, “Kararın akabinde anlaşma siyasi bir malzemeye dönüştürülerek topluma lanse edilmiştir. Halbuki Suriye’nin kuzeyindeki yer alan bölge ülkemiz için hayati öneme haizdir. Bu dönemde toplumun bütün fertlerini AK Partiye davet etmek yerine Türkiye ittifakı fikriyle hareket edilmelidir. İçeride birlik olmuş bir Türkiye’ye hiçbir gücün diş geçirmesi mümkün değildir” dedi.
İktidara uyarılarda bulunan Büyükeren, “çözümsüzlüğün ve akan kanın baş sorumlusu olan ABD bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bizleri oyalamak ve aldatmak isteyecektir. çünkü bölge için niyetleri ortadadır. Anlaşma şuanki haliyle Türkiye’nin tezlerine paralel görünmekle beraber tedbir elden bırakılmamalıdır. Alınacak olan en büyük tedbir ise ülke içindeki birliğin tesis edilmesidir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.