DP "Geç kalınmış bir hareket"

DP “Geç kalınmış bir hareket”
Demokrat Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ural Çakır, partileri olarak Barış Pınarı Harekâtına tam destek verdiklerini söyleyerek, “Aslında Barış Pınarı Harekatı geç kalınmış bir hareketti” dedi. Partilerinin haftalık...

Demokrat Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ural çakır, partileri olarak Barış Pınarı Harekâtına tam destek verdiklerini söyleyerek, “Aslında Barış Pınarı Harekatı geç kalınmış bir hareketti” dedi.
Partilerinin haftalık basın toplantısında harekata yönelik açıklamalarda bulunan çakır, “Hareket sırasında askeri ve sivil şehitler verdi. Ordumuzun güvenli bölge oluşturmak için belirli bir mesafe kat ettiği belirtildi. Fakat ne hikmetse harekât birden bire durduruldu. ABD’den gelen bir heyet ile kapalı kapılar ardında ne konuşulduğunu kamuoyu bilmiyor” dedi.
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanının muhatabının ABD’den gelen bir heyet olmadığını vurgulayan çakır, “Harekât neden durduruldu? Onca şehidi neden verdik? Yeterli mesafeye ulaşıldı denmesine rağmen 2 km. menzili bulunan havan topları karşı taraftan sınır kentlerimize hala atılmakta. Yabancı basına sızdırılan haberlere göre Trump Türkiye’yi neyle tehdit etti? Biz eli kolu bağlı bir devlet miyiz? Türkiye güçlü bir devlettir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.