Miting gibi açılış

Miting gibi açılış
Tunceli’de Ovacık Belediyesi’nin öncülüğünde kurulan ve geliri öğrenciler için “burs” olan Ovacık Doğal Ürünleri Satış Ofisi’nin Eskişehir şubesi dün gerçekleştirilen tören ile açıldı. Ovacık ilçesinde yetiştirilen...

Tunceli’de Ovacık Belediyesi’nin öncülüğünde kurulan ve geliri öğrenciler için “burs” olan Ovacık Doğal ürünleri Satış Ofisi’nin Eskişehir şubesi dün gerçekleştirilen tören ile açıldı. Ovacık ilçesinde yetiştirilen nohut fasulye gibi doğal ürünlerin satışının yapıldığı ve gelirinin öğrencilere aktarılacağı Ovacık Doğal ürünler Eskişehir Satış Ofisi, Tunceli Belediye Başkanı Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.
Eskişehirlilerin katılımının yoğun olduğu açılışta izdiham nedeniyle bir sandalye üzerine çıkarak konuşan Tunceli Belediye Başkanı Maçoğlu, aydınlık bir ülke için çalıştıklarını söyledi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü ile Eskişehir’de yaşayan çok sayıda Tunceli’li vatandaşında katıldığı market önünde gün boyu uzun alış veriş kuyruğu oluştu. Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, açılışta kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da kırmadı.
Açılışı yapılan Ovacık Doğal ürünleri Eskişehir satış ofisi Vişnelik mahallesi Taşköprü Caddesi 85’A adresinde faaliyet gösterecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.