Seramik ve takı Odunpazarı'nda buluştu

Seramik ve takı Odunpazarı’nda buluştu
Hayata geçirdiği şehircilik çalışmalarının yanı sıra sanata ve sanatçıya verdiği değer ile birbirinden önemli sanatçıları ağırlayan Büyükşehir Belediyesi, son olarak Prof. S. Sibel Sevim’in seramik ve takıyı bir araya...

Hayata geçirdiği şehircilik çalışmalarının yanı sıra sanata ve sanatçıya verdiği değer ile birbirinden önemli sanatçıları ağırlayan Büyükşehir Belediyesi, son olarak Prof. S. Sibel Sevim'in seramik ve takıyı bir araya getirdiği sergisine ev sahipliği yaptı. Kent Müzeleri Kompleksi Sergi Salonu'nda açılışı gerçekleşen sergiye CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü ve çok sayıda sanatsever katıldı. Serginin açılış konuşmasını yapan Sibel Sevim "Bugün burada bizleri sizlerle buluşturan Sayın Büyükerşen'e ne kadar teşekkür etsek azdır. Bakın bugün burada birçok kentten gelen turistler varsa bunu kendisinin vizyonuna borçluyuz. Sanata değer veren bir yöneticinin bir kenti nasıl değiştirdiğinin en güzel örneğidir bu kent. Ben hem kendisine hem de ekibine yürekten teşekkür etmek istiyorum" dedi.
Müzeler Kompleksi'nin yine çok güzel bir sergiye ev sahipliği yaptığını ifade eden CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü ise "Dünya'nın bir çok ülkesinde çalışmaları ile dikkat çeken bu güzel serginin sahibi  Sibel Hanım'ı kutluyorum. Odunpazarı bugün büyük emeklerle oluşturulmuş, birbirinden özel eserlere ev sahipliği yapıyor. Kendisinin de ifade ettiği gibi belediye başkanlarımızın sanata olan bakış açısı, bu kentte yaşayan insanların bakış açısını değiştirdiğine inanıyorum. Her gün bir sanat etkinliği var şehirde. Ben de şahsım adına Sayın Hocamıza sanatçılarımıza verdiği destek dolayısıyla teşekkür etmek istiyorum" dedi.
Konuşmaların ardından açılışı gerçekleştiren sergiyi ilk günden yüzlerce sanatsever ziyaret ettiğini ifade eden Müzeler Kompeleksi yetkilileri ise, 10 Kasım'a kadar serginin ziyarete açık olacağını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.