"Tarihi Keşfet Şehri Tanı"

“Tarihi Keşfet Şehri Tanı”
 Kent Oyunu, Eskişehir’e özellikle dışarıdan gelen gençlerin öğrenim hayatlarına başlarken Eskişehir’in tarihi, kültürel, sanatsal, mitolojik, arkeolojik altyapısını öğrenmelerine imkân sağlamak adına 2 gün sürecek...

 


Kent Oyunu, Eskişehir'e özellikle dışarıdan gelen gençlerin öğrenim hayatlarına başlarken Eskişehir’in tarihi, kültürel, sanatsal, mitolojik, arkeolojik altyapısını öğrenmelerine imkân sağlamak adına 2 gün sürecek çok bileşenli bir kent oyunu tasarladı.


"Sakin Okul Eğitim, Kültür ve Sanat Derneği" ve "Şenlikli Toplum Platformu" önderliğinde ortaya çıkarılan ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Kent Oyunu" 19-20 Ekim 2019 tarihinde üniversite eğitimi için şehir dışından gelen öğrencilere oynatıldı.


5 ayrı bölümden oluşan oyunda katılımcılar gençlik merkezi, özel tasarlanmış oyun alanları, kent ormanı, hamam yolu, şelale park, sanat merkezleri, müzeler gibi alanlarda tasarlanmış oyunu çözerek ilerlediler. 

4 kişiden oluşan 12 oyun grubuyla oynanan oyun 2 gün sürdü ve oyun sonunda katılımcılara kentteki sosyo-kültürel faaliyetlere katılımlarını teşvik etmek adına sponsorlar tarafından hediyeler verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.