MÜSİAD'tan Recep Temel'e ziyaret

MÜSİAD’tan Recep Temel’e ziyaret
 Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Gökhan Çalışkan, Metin Özabuş ve İsmail Kanber Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Temel’ i makamında...

 Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MüSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu üyelerinden Gökhan çalışkan, Metin özabuş ve İsmail Kanber Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Temel’ i makamında ziyaret ettiler.


 


MüSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman, “Değerli Orman Bölge Müdürümüz Recep Temel Bey ile beraber yapacağımız Darülaceze’de ağaç dikme ve 11 Kasım 2019 tarihinde Orman Genel Müdürlüğü tarafından, yangınlar sonucunda meydana gelen ağaç kaybını telafi etmek amacıyla hayata geçirilecek olan 11 Milyon Fidan Dikimi etkinliğine katılmayı ve MüSİAD Eskişehir olarak Yunus Emre Hatıra Ormanı yapmayı planlıyoruz. Bu konuda Orman Bölge Müdürümüz RecepTemel Bey’ den arazi talebimiz oldu. Ayrıca MüSİAD ve Eskişehir ile  ilgili konuları da istişare ettik. Orman Bölge Müdürü Recep Temel’e yakın ilgisinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.


 


Orman Bölge Müdürü Temel ise, MüSİAD heyetine Bölge Müdürlüğünün yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.