Amasya Belediyesi'nden Eskişehir'e teknik gezi

Amasya Belediyesi’nden Eskişehir’e teknik gezi
Tarihi Odunpazarı Bölgesi, müzeler, Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı, Kentpark, Porsuk Çayı ve çevresi olmak üzere kentin dört bir yanındaki çalışmaları yerinde inceleyen heyet, son olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz...

Tarihi Odunpazarı Bölgesi, müzeler, Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı, Kentpark, Porsuk çayı ve çevresi olmak üzere kentin dört bir yanındaki çalışmaları yerinde inceleyen heyet, son olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.


Eskişehir’in her yönüyle hayran olunası bir kent olduğunu belirten Amasya Belediye Başkan Danışmanı Ahmet Yenihan “Amasya Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sarı’nın talimatıyla Eskişehir’e gelip burada Sayın Büyükerşen ve ekibinin hayata geçirdiği başarılı belediyecilik örneklerini yerinde görmek istedik. Eskişehir ile Amasya’nın en belirgin ortak özelliklerinden biri Eskişehir’in içinden Porsuk çayı, Amasyamız’ın içerisinden ise Yeşilırmak geçmektedir. Eskişehir, Sayın Büyükerşen’in ıslah projesi ile Porsuk’u etkin bir şekilde kullanmaktadır. Burada gördüklerimizin ekip olarak bizlere çok fayda sağlayacağına inanıyoruz” dedi.


Yenihan’a nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Başkan Büyükerşen, “Yerel yönetimler olarak bozuk giden ekonomiyi doğrudan düzeltemeyiz belki ama bu gibi sosyal sorumluluk projeleri ve üreticiye vereceğimiz destekler  ile halkın refah seviyesini yükseltmeye çalışabiliriz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.