Tepebaşı'nın en güzel fotoğrafları yarıştı

Tepebaşı’nın en güzel fotoğrafları yarıştı
Tepebaşı Belediyesi’nin EFSAD ile birlikte 3 ayrı kategoride düzenlediği fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar belli oldu.Tepebaşı Belediyesi ve Eskişehir Fotoğraf Sanatı Derneği (EFSAD) işbirliği ile 2015 yılından...

Tepebaşı Belediyesi’nin EFSAD ile birlikte 3 ayrı kategoride düzenlediği fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar belli oldu.


Tepebaşı Belediyesi ve Eskişehir Fotoğraf Sanatı Derneği (EFSAD) işbirliği ile 2015 yılından bu yana 5. kez gerçekleştirilen ve bu yıl üç kategoride düzenlenen fotoğraf yarışmasında kazananlar belli oldu.


Instagram platformu üzerinden düzenlenen yarışmada Tepebaşı İlçesi'ndeki doğal, kültürel ve sosyal yaşamı anlatan kareler yarıştı. “Tepebaşı kırsalda yaşam”,  “Kent ve pişmiş toprak kültürü” ve “Kent yaşamı ve bisiklet” başlıklarında 3 ayrı kategoride düzenlenen yarışmaya 400’e yakın eser başvurdu. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Başkan Yardımcısı Bülent Rıfkı Ustaoğlu, Tepebaşı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Neslihan özcan, EFSAD Başkanı Gökhan Deniz Dinçer ile dernek yönetim kurulu üyeleri Elif Canarslan, Semra Bayar ve özer Gök’ten oluşan jürinin zorlu değerlendirmesinin ardından 3 eser birincilik ödülünün sahibi oldu. 35 eser ise sergilemeye değer bulundu.


Yerel yönetimler arasında önde gelen adreslerden biri olan Tepebaşı Belediyesi’nin resmi instagram hesabı olan @Tepebasibeltr üzerinde gerçekleşen yarışmada Kent ve pişmiş toprak kültürü kategorisinde Hüseyin Selçuk Kıray, Kent yaşamı ve bisiklet kategorisinde Aleksandra Denizli ve Tepebaşı kırsalda yaşam kategorisinde Yasin Demirbilek birinciliği kazanan isimler oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.