Bu fotoğrafla paylaşım yaptı

Bu fotoğrafla paylaşım yaptı
Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, kendisi ile aynı gün doğan eşi Seyhan Büyükerşen’in doğum gününü yaptığı paylaşım ile kutladı.Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ve eşi...

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, kendisi ile aynı gün doğan eşi Seyhan Büyükerşen’in doğum gününü yaptığı paylaşım ile kutladı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ve eşi Seyhan Büyükerşen’in aynı gün doğması, kutlamanın da aynı gün birlikte yapılmasına neden oldu. 


Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, bu özel gününde sosyal medya üzerinden doğum gününü kutlayan binlerce kişiye teşekkürlerini sunarak, eşi Seyhan Büyükerşen’in de aynı gün doğduğunu hatırlattı.


Büyükerşen, sosyal medya hesabından birlikteliklerinin ilk yıllarına ait bir fotoğrafı paylaşarak altına şu notu düştü: “Doğum günüm nedeniyle güzel dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum. Ama benim asıl mutluluğum hayatımı paylaşmaktan her zaman onur duyduğum güzel Seyhan’ımın da doğum gününün bugün olmasıdır. İyi ki doğdun, iyi ki varsın yol arkadaşım.”


Fotoğrafa 20 binin üzerinde beğeni, yüzlerce de yorum geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.