Eğitim Sen'den Ankara Mitingi çağrısı

Eğitim Sen’den Ankara Mitingi çağrısı
 Eğitim Sen Genel Başkanı Feray Aytekin Aydoğan, Eskişehir halkını ‘Haklarımız, Geleceğimiz ve öğrencilerimizin geleceği” için 23 Kasım’da Ankara’da gerçekleşecek mitinge çağırdı.Sendika binasında gerçekleşen...

 


Eğitim Sen Genel Başkanı Feray Aytekin Aydoğan, Eskişehir halkını ‘Haklarımız, Geleceğimiz ve öğrencilerimizin geleceği” için 23 Kasım’da Ankara’da gerçekleşecek mitinge çağırdı.


Sendika binasında gerçekleşen toplantıda konuşan Aydoğan, Eğitim Sen olarak 23 Kasım’da haklarımız, geleceğimiz ve öğrencilerimizin eğitim hakkı için Ankara’da miting çağrısı için bugün buradayız. İş yeri toplantılarımızı yapıyoruz, imza kampanyalarımızı yürütüyoruz. Aynı zamanda birlikte Ankara’da hem öğrencilerimizin hem eğitim ve bilim emekçilerinin hem de memleketimizin geleceğine dair birlikte ses olma çağrısı yapıyoruz” dedi.


Aydoğan, “İş yerlerimizden, öğrencilerimizin haklarından doğru da kamusal eğitimin ve eğitim emekçilerinin haklarının son zamlarla yine enflasyon oranlarıyla birlikte zor günler geçirdiği anlara tanıklık ediyoruz. 3600 ek gösterge, enflasyondan kaynaklı kayıplarımızın karşılanması, adaletli vergi talebi başta olmak üzere Aralıktaki bütçe görüşmelerimizde de bu mücadeleyi sürdüren bir yerden 23 Kasım’da Ankara’da olacağız. Yine eğitim emekçileri olarak Türkiye tarihinde görülmediği kadar kendimizi değersiz ve güvensiz hissettiğimiz bir süreç yaşadık. Bu süreç yaşatılmaya devam ediyor. Hukuksuzca ihraçlar süreci, OHAL komisyonunun işlemezliği ve her türlü hukuksuzluk boyutuyla devam ediyor. Hukuksuzca ihraç edilen arkadaşlarımızın göreve iade edilmesi için Ankara’da olacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.