Tepebaşı örnek olmaya devam ediyor

Tepebaşı örnek olmaya devam ediyor
Tepebaşı Belediyesi’ni ziyaret eden Denizli Merkez Efendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın projelerini yerinde inceledi.Tepebaşı Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler, diğer...

Tepebaşı Belediyesi’ni ziyaret eden Denizli Merkez Efendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın projelerini yerinde inceledi.


Tepebaşı Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler, diğer il ve ilçe belediyelerine örnek olmayı sürdürüyor.


Bu kapsamda Tepebaşı’nı ziyaret eden Denizli Merkez Efendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve beraberindeki heyet, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ile makamında bir araya geldi. Buluşmada Başkan Ataç ve Başkan Doğan, belediyecilik çalışmaları üzerine sohbet etti.


Ziyarete ilişkin bir değerlendirmede bulunan Başkan Doğan, “Tepebaşı Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Ataç deneyimli bir yerel yönetici. Bizler de 31 Mart’ta yetkiyi aldık ve kendisi ile tanışmak istedik. Başkanımızın projelerini duyuyoruz, bu başarılı projeleri yerinde görmek istedik. Tepebaşı bölgesine Ahmet Ataç’ın elinin değdiği belli oluyor. Şehirleşme, sanat aktiviteleri çok güzel. Bugün de bizlere projelerini gösterecek, kendisine misafirperverliği için çok teşekkür ediyorum” dedi.


“İKTİDAR YüRüYüŞüMüZ YEREL YöNETİMLERDEN OLACAK”


Konuklarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ataç ise “Bu dönem göreve seçilen Şeniz Başkan’ı kutluyorum. Kendisinin ilk dönemi ve ona destek olmamız hatta biz CHP’li belediye başkanlarının birbirimize destek olması çok önemli. Kendisi de ilk döneminde kesinlikle başarıyı yakalayacaktır diye düşünüyorum ve ben de belediyecilik çalışmaları anlamında elimden gelen tüm desteği vereceğim.


Başkan Ataç ve Başkan Doğan daha sonra günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Makam ziyaretinin ardından ise Başkan Ataç konuk heyete, Şirintepe çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Yaşam Köyü’nde bulunan Engelliler Montaj Atölyesi ve Alzheimer Konuk Evi, çocuk Senfoni Orkestrası Eğitim ve çalışma Merkezi, Hayrettin Karaca Parkı, Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri Su Sporları Merkezi gibi noktaları gezdirerek bilgiler aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.