"Mahallem Söz Sende"

“Mahallem Söz Sende”
AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu ve ekibi ’Çay Sizden Simit Bizden’ programlarından sonra yeni bir projeyle daha gündeme geldi.’Mahallem Söz Sende’ programıyla mahalle mahalle toplantılar düzenleyerek vatandaşlarla...

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan çizmelioğlu ve ekibi 'çay Sizden Simit Bizden' programlarından sonra yeni bir projeyle daha gündeme geldi.


'Mahallem Söz Sende' programıyla mahalle mahalle toplantılar düzenleyerek vatandaşlarla bir arada olunuyor ve mahalle sakinlerinin sorunları dinleniyor.


İlçe Başkanı çizmelioğlu, 'Mahallem Söz Sende' programına ilk olarak Şirintepe mahallesinde başladı, bir hafta arayla Esentepe ve Sütlüce mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.


İl Başkanı Av. Zihni çalışkan, Tepebaşı Belediyesi Meclis üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Karademir ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halil Gıcır'ında katıldığı toplantılar mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılandı.


Gerçekleştirilen toplantı sonrası Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan çizmelioğlu vatandaşların sorunlarını yüz yüze dinlediğini belirterek şunları dile getirdi,  “İlk olarak Şirintepe Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz bu organizasyon bizler ve Şirintepe mahallemiz adına oldukça verimli geçti.


Esentepe ve Sütlüce mahalle sakinlerinin de görüşlerini alarak, mahallemiz adına istişarelerde bulunduk. Tepebaşı ilçemizde her mahallede düzenleyeceğimiz bu programlara hemşerilerimizin katılımını bekliyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.