Hem eğlendiler hem öğrendiler

Hem eğlendiler hem öğrendiler
 Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği 9. Uluslararası Eskişehir Şiir Buluşması kapsamında ’Çocuklara Şiir Atölyesi’ etkinliği gerçekleştirildi.  Tepebaşı Belediyesi Esentepe Çocuk Sanat Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte,...

 


Tepebaşı Belediyesi'nin düzenlediği 9. Uluslararası Eskişehir Şiir Buluşması kapsamında 'çocuklara Şiir Atölyesi' etkinliği gerçekleştirildi.


 


Tepebaşı Belediyesi Esentepe çocuk Sanat Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte, performans sanatçısı olarak Yaratıcı Drama ve Okuma Eğitmeni çiğdem Odabaşı yer aldı. Etkinlikte, belediye tarafından okumaları için çocuklara Fazıl Hüsnü Dağlarca’nın şiir tekniğiyle yazdığı öykü kitabı olan ‘Yaramaz Sözcükler’ dağıtıldı. Eğitmen Odabaşı, Yaramaz Sözcükler kitabından yararlanarak çocuklara; müzikle, dansla, oyunlarla ve doğaçlamalarla sınırsız eylem biçimlerini deneyimleme imkanı sundu.


çocukların doyasıya eğlendiği ve kendilerini geliştirme fırsatı bulduğu etkinliğe, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü de katıldı. ülkenin aydınlık geleceği olan çocuklarla vakit geçirmenin mutluluk verdiğini ifade eden Süllü, çocukların gelişimine faydalı etkinlikler gerçekleştiren Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’a ve ekibine teşekkürlerini sundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.