CANLI ENDOSKOPİ İLE KURS

CANLI ENDOSKOPİ İLE KURS
ESOGÜ Tıp Fakültesi’nde genç gastroentologlara canlı ameliyat ile endoskopik işlemler kursu verildiESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi’nde, genç gastroentologlara canlı canlı yapılan...

ESOGü Tıp Fakültesi’nde genç gastroentologlara canlı ameliyat ile endoskopik işlemler kursu verildi


ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Osmangazi üniversitesi (ESOGü) Tıp Fakültesi’nde, genç gastroentologlara canlı canlı yapılan ameliyat ile ileri endoskopik işlemler kursu verildi.
ESOGü’de verilen kurs ile genç gastroentologlar usta doktorların gözetimi altında endoskopik işleme girdiler. Yapılan işlemler an ve an konferans salonundaki izleyicilere canlı yayınla izletildi. Burada ameliyathane ile canlı canlı konuşabilen doktorlar, pür dikkat yapılan ameliyatı izledi ve soru sorma imkânı buldu. Tecrübeli ve başarılarıyla Türkiye ve dünyada başarılı doktorların başlarında durduğu endoskopik işlemlerde daha önceden uygulama yapmış fakat tecrübesini arttırmak isteyen gastroentologlar bilgilerini arttırdı. İleri Endoskopik İşlemler Kursu adı altında yapılan işlemler, genç gastroentologlar için büyük bir deneyim ve tecrübe sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.