Mecitözü'nden Başkan Kurt'a ziyaret

Mecitözü’nden Başkan Kurt’a ziyaret
  Çorum Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette iki başkan bir süre belediyecilik faaliyetleri ile ilgili sohbet etti. Odunpazarı...

 


 


çorum Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette iki başkan bir süre belediyecilik faaliyetleri ile ilgili sohbet etti.


 


Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, şehir dışından mevkidaşları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Kurt’u son olarak çorum Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında yapılan ziyarette, iki başkan bir süre sohbet etti.


Başkan Aylar, çorum Mecitözü’nde gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili Başkan Kurt’a bilgi verdi. Halkçı ve sosyal demokrat belediyeciliği Mecitözü’nde hayata geçirmeye çalıştıklarını belirten Başkan Aylar, hedeflerinin yaşanılabilir kuralları olan şirin bir Mecitözü olduğunu vurguladı. Odunpazarı Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini kaydeden Başkan Aylar, “Kazım Kurt, Odunpazarı’nda diğer belediyelere örnek olacak çok sayıda çalışmayı hayata geçirdi. Kendisini tebrik ediyorum” dedi. Aylar, belediyeler arası dayanışmanın önemine de değindi.


çorum Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, Başkan Aylar’ın Mecitözü’nde ilk dönemi olduğuna dikkat çekti. Başkan Aylar’a çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Kurt, “Veli Aylar’ın Mecitözü’nde halkçı, sosyal demokrat belediyeciliğe imza atacağına inanıyorum. Kendisinin de belirttiği gibi belediyeler arasında dayanışma önemli. Odunpazarı Belediyesi olarak bizde bunu önemsiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.