"Yetkililer konuştukça vatandaş yoksullaşıyor"

“Yetkililer konuştukça vatandaş yoksullaşıyor”
 Saadet Partisi Eskişehir Tepebaşı İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Arslan, memlekette vatandaşların geçim darlığına düştükçe hükümet yetkililerinin, Berat Albayrak başta olmak üzere memleketi güllük,...

 


Saadet Partisi Eskişehir Tepebaşı İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Arslan, memlekette vatandaşların geçim darlığına düştükçe hükümet yetkililerinin, Berat Albayrak başta olmak üzere memleketi güllük, gülistanlık göstermeye çalıştıklarını söyledi.


Başta market malları, yeme-içme olmakla beraber, vergilerin, cezaların, harçların artmasına rağmen ‘enflasyon düştü, düşüyor, yarın-bu günden daha güzel olacak, dişinizi sıkın” dediklerini belirten Halil İbrahim Arslan, “Yetkililer konuştukça vatandaş daha da yoksullaşıyor. En son AKP’li yetkili Uğur Aydemir , ‘Bizim dönemimizde yoksul yok, 2002’den önce vatandaş ayda 1000 yumurta alabiliyordu şimdi 3 bin yumurta alabiliyor’ diyor.


Muhalefetin elektrik, doğalgaz ne oluyor sorusuna ‘kah-kuh, geç onları’ diyerek cevaplamasının vatandaşı çileden çıkardığını aktaran Arslan, Antalya’da geçim darlığı nedeniyle bir babanın, çocuk ve eşi ile birlikte intihar ettiklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.