Kırsalda sağlık taraması

Kırsalda sağlık taraması
Tepebaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından kırsal mahallerde yürütülen sağlık taramaları hız kesmeden sürüyor.Tepebaşı Belediyesi’nin halkın sağlığına ve koruyucu hekimliğine gösterdiği hassasiyetin...

Tepebaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından kırsal mahallerde yürütülen sağlık taramaları hız kesmeden sürüyor.


Tepebaşı Belediyesi'nin halkın sağlığına ve koruyucu hekimliğine gösterdiği hassasiyetin bir ürünü olan sağlık taramalarında ekipler, mahalle mahalle dolaşarak sağlık hizmetlerine ulaşmakta zorluk çeken vatandaşlara hizmet veriyor. Ekipler son olarak Taycılar ve Kozlubel Mahallesi sakinlerinin sağlık kontrollerini yaptı.


Kırsal mahallelerde uygulanan sağlık taramaları ile vatandaşların; tansiyon, şeker, kolesterol, vücut sıcaklıkları gibi değerleri kontrol ediliyor. Ayrıca Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne bağlı doktor ve hemşireler gerekli durumlarda vatandaşları hastanelerin ilgili bölümlerine de yönlendiriyor. Yapılan sağlık hizmetleri ile vatandaşın daha sağlıklı ve hastalıkları konusunda bilinçli olmaları amaçlanırken, kırsal mahalle sakinleri de verilen sağlık hizmetlerinden dolayı Tepebaşı Belediyesi'ne teşekkürlerini iletiyor.


Sağlık İşleri Müdürlüğü yetkilileri, kırsal mahalle sakinlerine yönelik gerçekleştirilen sağlık taramalarının devam edeceği bilgisini verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.