Devabil Kara Eskişehir'de

Devabil Kara Eskişehir’de
Odunpazarı Belediyesi Çağdaş Sanatlar Galerisi, büyük bir özveri ile sürdürdüğü sanat yolcuğuna Devabil Kara ile devam ediyor.Çağdaş Sanatlar Galerisi’nin 20’inci sergisi olan Devabil Kara “Ara Durum Sentezi” Resim Sergisi,...

Odunpazarı Belediyesi çağdaş Sanatlar Galerisi, büyük bir özveri ile sürdürdüğü sanat yolcuğuna Devabil Kara ile devam ediyor.


çağdaş Sanatlar Galerisi’nin 20’inci sergisi olan Devabil Kara “Ara Durum Sentezi” Resim Sergisi, 19 Kasım’da Eskişehirli sanatseverlerle buluşacak.  


Açıldığı günden beri birbirinden eşsiz sanat eserlerinin sergilendiği Odunpazarı Belediyesi çağdaş Sanatlar Galerisi, 7’nci Uluslararası Odunpazarı Cam Festivali kapsamında hazırlanan “Camın Büyüsü” sergisinden sonra Devabil Kara’nın “Ara Durum Sentezi” Resim Sergisi ile sanatseverlerle bir araya gelecek.


SERGİ 48 GüN BOYUNCA AçIK OLACAK


Devabil Kara’nın birbirinden özel eserlerinin yer alacağı “Ara Durum Sentezi” Resim Sergisinin açılışı 19 Kasım Salı Günü saat 18:00’de yapılacak.  Yaklaşık 48 gün boyunca sanatseverlerle buluşacak olan sergi 6 Ocak 2020 Pazartesi günü sona erecek. Devabil Kara’nın “Ara Durum Sentezi” Resim Sergisi, her gün 10:00-18:00 saatleri arasında sanatseverlerce ziyaret edilebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.