Senfoni Orkestrası ayakta alkışlandı

Senfoni Orkestrası ayakta alkışlandı
 Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası’nın bu haftaki programında usta bestekârlar G. Mahler ve R. Strauss’un ölüm üzerine eserleri Eskişehirlilerle buluştu. Konuk solist olarak bariton sanatçısı Arda Aktar’ın...

 


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası’nın bu haftaki programında usta bestekârlar G. Mahler ve R. Strauss’un ölüm üzerine eserleri Eskişehirlilerle buluştu. Konuk solist olarak bariton sanatçısı Arda Aktar’ın katıldığı konserde Senfoni Orkestrası’nın şefliğini Rengim Gökmen yaptı.


 


2002 yılında kurulan ve Eskişehirli sanatseverlere unutulmaz dinletiler sunmaya devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası bu hafta G. Mahler’in çocuk ölümü üzerine şarkıları ve R. Strauss’un ölüm ve değişim üzerine senfonik şiirini seslendirdi. Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilen ve konuk solist olarak bariton sanatçısı Arda Aktar’ın katıldığı konserde, sanatçı performansı ile Eskişehirlilerden tam not aldı.


Senfoni Orkestrası,  Şehir Tiyatroları ile birlikte 22, 23 ve 24 Kasım tarihlerinde Böyledir Bizim Sevdamız müzikali ile Eskişehirli sanatseverler ile buluşmaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.