3 şahısta silah bulundu

3 şahısta silah bulundu
Eskişehir’de, polis ekipleri çeşitli noktalarda durumundan şüphelendikleri 3 şahsın üzerlerinde yaptığı aramalarda 3 adet tabanca ile mermi ve şarjör ele geçirdi. Alınan bilgilere göre; kentin çeşitli noktalarında devriye...



Eskişehir'de, polis ekipleri çeşitli noktalarda durumundan şüphelendikleri 3 şahsın üzerlerinde yaptığı aramalarda 3 adet tabanca ile mermi ve şarjör ele geçirdi.


 


Alınan bilgilere göre; kentin çeşitli noktalarında devriye görevinde bulunan polis ekipleri, Hacı Ali Bey Mahallesi Sakarya-1 Caddesinde, durumundan şüphelendikleri G.G. (38), durdurdu. Ekiplerin, şüphelinin üzerinde silah fark etmeleri üzerine şüpheli ruhsatsız olan 1 adet tabancaya ve 13 adet 9 milimetre çaplı dolu fişeğe el koydu.
Kumlubel Mahallesi Aydınlı Sokak üzerinde M.ö.'ye (23) ait araç şüphe üzerine durduruldu. Polis ekipleri, şüpheliye ait araç içerisinde yaptıkları aramada; 1 adet tabanca, 8 adet yapımı 9 milimetre çaplı dolu fişek ile 2 adet şarjör ve plastik saplı küçük balta ele geçirdi.
Kumlubel Mahallesi Aydınlı Sokak üzerinde, durumundan şüphelenilen G.A. (31), polis ekiplerince durduruldu. Görevlilerce, şüpheli şahsa yapılan aramalarda ise, 1 adet ruhsatsız tabanca, tabancaya takılı vaziyette bir adet şarjör ve içerisinde basılı vaziyette bulunan 2 adet 9,19 milimetre mermi ele geçirilerek muhafaza altına alındı.
öte yandan polis ekipleri, şüpheli 3 şahsa 'Ateşli Silahlar Ve Bıçaklar İle Diğer Aletler' hakkındaki kanun kapsamında işlem yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.