Fen İşleri çalışıyor

Fen İşleri çalışıyor
 Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, üstyapı çalışmaları kapsamında kırsal ve kent merkezinde bulunan mahallelerde çalışmalarına devam ediyor.Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü...

 


Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, üstyapı çalışmaları kapsamında kırsal ve kent merkezinde bulunan mahallelerde çalışmalarına devam ediyor.


Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, üstyapısı sorunsuz bir Tepebaşı için çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.


Kent merkezi ile birlikte kırsal mahallelerdeki pek çok noktada eşzamanlı olarak çalışma gerçekleştiren ekipler, 9 mahallede üstyapı çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, çamlıca Mahallesi’nde asfalt onarım ve tretuvar, Zincirlikuyu Mahallesi’nde kilit taş döşeme, Bahçelievler ve Batıkent Mahallesi’nde tretuvar onarım, Kumlubel Mahallesi’nde tretuvar yenileme, Tunalı ve Güllük Mahallesi’nde tretuvar onarım ve asfalt yama, Ertuğrulgazi Mahallesi’nde asfalt yama ve çukurhisar Mahallesi’nde ise yol iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor.


Vatandaşlar, mahallelerindeki üstyapı çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getirirken, Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de planlanan program doğrultusunda çalışmaların devam edeceğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.