"Krizin yükünü yoksula yüklemeyin"

“Krizin yükünü yoksula yüklemeyin”
 CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Çeltik ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Derneği’ni (ÇEL-DER) ziyaret ederek, Dernek Başkanı Mehmet Taş ve Eskişehir’de yaşayan Çeltiklilerle bir araya geldi.CHP’li Çakırözer...

 


CHP Eskişehir Milletvekili Utku çakırözer, çeltik ve çevre Köyleri Yardımlaşma Derneği’ni (çEL-DER) ziyaret ederek, Dernek Başkanı Mehmet Taş ve Eskişehir’de yaşayan çeltiklilerle bir araya geldi.


CHP’li çakırözer geçtiğimiz aylarda Eskişehir’de 6 mahallenin birleşmesi sonucu kurulan çeltik ve çevre Köyleri Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Mehmet Taş ve çeltikli’lerden çalışmalara ilişkin bilgi alan çakırözer ülke gündemine ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.


çakırözer ziyaretinde dernek üyeleriyle gündeme ilişkin de değerlendirmelerde bulunurken, “ülkeyi yönetenler işsizlik yok diyorlar, gerçek işsizlik rakamlarını makyajlıyorlar, krizi kabul etmiyorlar ama gerçekler ortada. İktidar bir an önce işsizlikle ve sosyal dışlanmışlıkla mücadele edecek, toplumumuzu kucaklayacak önlemleri almak zorundadır. Krizin tüm yükünü yoksul yurttaşlarımızın sırtına bırakmaktan artık vazgeçmelidir” diye konuştu.  Ziyaret sonunda çEL-DER Başkanı Mehmet Taş CHP’li çakırözer’e ziyareti ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.