Otogarda ara tatil hareketi

Otogarda ara tatil hareketi
 Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl ilk kez uygulanan ara tatil başladı.2019 -2020 eğitim ve öğretim yılının ilk ara tatili 18 -22 Kasım tarihlerinde olacak. İlk, Orta ve Lisede öğrenim gören binlerce öğrenci, hafta...

 


Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl ilk kez uygulanan ara tatil başladı.2019 -2020 eğitim ve öğretim yılının ilk ara tatili 18 -22 Kasım tarihlerinde olacak. İlk, Orta ve Lisede öğrenim gören binlerce öğrenci, hafta sonu tatili ile birlikte 9 gün dinlenme fırsatı buldu.


 


Fırsatı değerlendirmek isteyen öğrenci ve velileri şehir dışında geçirme hazırlıklarını tamamlar tamamlamaz gar ve otogara adeta akın etti. Şehir dışında öğrenim gören öğrencilerde 9 günlük tatili aileleri ile birlikte geçirmek için Eskişehir’e geldi. Yaz tatil sezonunun ardından şehirlerarası yolcu terminalinde sessizliğin hakim olduğunu ifade eden Buzlu Turizm Genel Müdürü Bilgin çıldır “Arta tatil firmalara adeta can suyu oldu. Yaşanan yoğunluğa göre seferlerimizde yeni düzenleme yaptık. öğrencilerimizin ev velilerin seyahat hizmetinden mağdur olamamaları için gayret sarf ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.