Elmas kolyenin sahibi oldu

Elmas kolyenin sahibi oldu
Eskişehir’de faaliyet gösteren Ercan Kardeşler Kuyumculuk tarafından sosyal medya üzerinde düzenlenen çekiliş sona erdi.Çekilişin bu ayki talihlisi ise üniversitede öğrenim gören 24 yaşındaki Kübra Önal oldu. Firmanın başlattığı...

Eskişehir’de faaliyet gösteren Ercan Kardeşler Kuyumculuk tarafından sosyal medya üzerinde düzenlenen çekiliş sona erdi.


çekilişin bu ayki talihlisi ise üniversitede öğrenim gören 24 yaşındaki Kübra önal oldu. Firmanın başlattığı ve tanınan süre içerisinde 30 bin 944 kişinin katıldığı çekilişe katılan genç talihli hediyesini düzenlenen tören ile Ercan Kardeşler Kuyumculuk yetkililerinden teslim almanın mutluluğunu yaşadı. İnstagram aracılığı ile böyle bir çekiliş düzenlediklerini ifade eden Ercan Kardeşler Kuyumculuk Kurumsal İletişim Sorumlusu Arzu ügütener, katılımın beklenenin üzerinde olduğunu ifade ederek “Bundan böyle her ay böyle bir çekiliş düzenleyeceğiz. Bu ayki talihlimize elmas kolyesini teslim ettik” dedi. Hediyesini teslim alan üniversite öğrencisi Kübra önal’da Ercan Kardeşler Kuyumculuğa teşekkür ettiğini söyledi. önal “Bu güne kadar katıldığım yarışma ve çekilişlerde hediye kazanmamıştım. Hep şaibe var o nedenle çıkmıyor diyordum. Bu çekilişte bana çıktığını duyunca önce şaka yapılıyor zannettim. İnanamadım. Ama gerçek olduğuna şimdi inandım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.