"Faturalarımız hasat döneminde alınsın"

“Faturalarımız hasat döneminde alınsın”
 İlçe Ziraat Odası Başkanları, tarımsal sulamada kullanılan elektrik faturalarının hasat döneminde tahsil edilmesi talebiyle elektrik dağıtım şirketine başvurdu.Eskişehir ve civarında tarım ile geçimini sağlayan çiftçi,...

 


İlçe Ziraat Odası Başkanları, tarımsal sulamada kullanılan elektrik faturalarının hasat döneminde tahsil edilmesi talebiyle elektrik dağıtım şirketine başvurdu.


Eskişehir ve civarında tarım ile geçimini sağlayan çiftçi, elektrik fatura ödemelerinde kolaylık sağlanması talebini bağlı oldukları ilçe Ziraat Odası Başkanlarına ileterek yaşadıkları soruna çözüm yolu getirilmesini istedi.


Binlerce çiftçiyi ilgilendiren sıkıntının giderilmesi için oda başkanları bir araya geldi. çok sayıda oda başkanından oluşan bir heyet, elektrik tahsilatından sorumlu olan Zorlu Şirketini ziyaret ederek yetkililer ile düzenlenen toplantıya katıldı. Tarımsal sulamada kullanılan enerji bedellerinin ülke genelinde birçok ilde hasat sezonunda tahsil edildiğine dikkat çeken Odunpazarı İlçe Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naci Erdemli “çiftçilerimizden gelen yoğun talep üzerine yaşadığımız sıkıntıyı Zorlu Şirketi yetkililerine ileterek, Eskişehir’de de uygulamanın hayata geçirilmesini istedik. Şirket yetkilileri bu talebimizi dikkate alacaklarını ifade ederek önümüzdeki günlerde gelişmeler hakkında bizleri bilgilendirecekler. Uygulamanın Eskişehir’de hayata geçirilebilmesi için elimizden gelen mücadeleyi sergileyeceğiz. Girdi fiyatlarına gelen artışlar nedeniyle zor durumda olan çiftçimize kolaylık sağlanması için çalışmalarımız devam edecek. Daha önceki yıllarda olduğu gibi bundan böylede tarımsal sulamada kullandığımız enerji bedellerinin hasat dönemine denk getirilmesi çiftçiye büyük bir kolaylık sağlayıp her ay fatura ödeme sıkıntısından kurtarmış olacak” şeklinde açıklamada bulundu.


 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.