"Bıçak kemiğe dayandı"

“Bıçak kemiğe dayandı”
İYİ Parti Strateji, İletişim, Propaganda ve Tanıtımdan ​ Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Kazım Karaca, vatandaşların refah ve mutluluk seviyesini değerlendirmede referans aldığı tüm verilerde başaşağı gitmeye devam ettiğini...

İYİ Parti Strateji, İletişim, Propaganda ve Tanıtımdan ​ Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Kazım Karaca, vatandaşların refah ve mutluluk seviyesini değerlendirmede referans aldığı tüm verilerde başaşağı gitmeye devam ettiğini söyledi.


ülke gündeminin temeli olan ekonomik durumun ülkeye, topluma, emekli, çalışan ve işsizler üzerindeki etkilerinin devam ettiğini belirten Karaca, “İşsizlik oranının %14, boşanma oranının %11, 4 yıllık üniversite mezunu işsiz oranının %27, yıllık enflasyonun % 30, çocuklarda depresyon oranının % 22 olduğunu ve yıllık kişi başına düşen milli gelirin 9500 dolara gerilediği görülmektedir. ​Bu veriler Sayın Cumhurbaşkanının damadı kontenjanından Hazine ve Maliye Bakanı yapılan Sayın Berat Albayrak’ı yalanlamaktadır. ​Sayın Bakan, asla manipüle ederek verileri saklayamazsınız” dedi.


Bu iktidarın ülkenin hiç bir kurumunu, hiç bir sorununu, hiç bir platformunu yönetemediğini iddia eden Karaca, “​Bıçak kemiğe dayanmıştır. Bu iktidarın gitmesinin zamanı gelmiştir. ülkenin sorunlarına çözüm üretebilmek için sorunlara çözüm üretebilecek kadrolara, inanca ve kararlılığa sahip yeni bir iktidara ihtiyaç vardır. Bu iktidarın adı İYİ Parti olacaktır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.