SP'den ABD eleştirisi

SP’den ABD eleştirisi
Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı- Teşkilat Başkanı Kadir Ateş, son Erdoğan-Trump görüşmesinin ardından bir mutabakat imzalanmamış olsa da bu defa ABD basınının, “Erdoğan her istediğini aldı” ağırlıklı haberler...



Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı- Teşkilat Başkanı Kadir Ateş, son Erdoğan-Trump görüşmesinin ardından bir mutabakat imzalanmamış olsa da bu defa ABD basınının, “Erdoğan her istediğini aldı” ağırlıklı haberler yayınladığını söyledi.


Sürekli olarak istediğimizi alıyoruz dediklerini ama durumda bir değişiklik olmadığını vurgulayan Kadir Ateş, “öyle anlaşılıyor ki, başta Trump olmak üzere ABD’li yöneticiler kendilerini dünyanın dediğim dedik pozlarında dolaşan ağası sanıyorlar. ABD basını Trump-Erdoğan görüşmesini “Erdoğan her istediğini aldı” yaklaşımı ile verdi. Ama bu haberlerin hiçbirinde neler istedik neler aldık sorularının cevabı yok. Anlaşılan o ki, gönül okşamaya çalışıyorlar. Hiçbir şey vermeden vermiş gibi bir hava estiriyorlar. çünkü bu tavrın benzerlerini sıkça görüyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.