"Eczanelerde grip aşısı yok!"

“Eczanelerde grip aşısı yok!”
 Eczanelerde grip aşısı sıkıntısı yanşıyor. Ülke genelinde olduğu gibi Eskişehir’de faaliyet gösteren eczanelere grip aşısı almak için giden vatandaşlar eli boş dönüyor.Kış mevsiminin kapıya dayandığı şu günlerde...

 


Eczanelerde grip aşısı sıkıntısı yanşıyor. ülke genelinde olduğu gibi Eskişehir’de faaliyet gösteren eczanelere grip aşısı almak için giden vatandaşlar eli boş dönüyor.


Kış mevsiminin kapıya dayandığı şu günlerde eczanelerde grip aşını bulmanın imkânsız olduğunu ifade eden 9.Bölge Eskişehir Eczacılar Odası Başkanı Yücel Yenilmez, Eskişehir’de hiçbir eczanede grip aşısının olmadığını söyledi.


Eczanelerde grip aşısı bulmanın mucize olduğunu belirten başkan yenilmez “Eczanelerde grip aşısı bulmak imkansız. Bulmak ise bir mucize. Geçtiğimiz günlerde her eczaneye çok az miktarda grip aşısı bırakıldı. Bunlarda ilk günden tükendi. Her yıl 200 -300 grip aşısı satan eczanelerimiz bu yıl aşı satamaz hale geldi. Bu ay içerisinde tekrar verilecek deniyor. Gelir gelmez satışına başlanılacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.