Otogar cinayetinin zanlısı tutuklandı

Otogar cinayetinin zanlısı tutuklandı
Eskişehir’de yolcularla arasında çıkan kavgayı ayırmak isteyen bir başka firmanın görevlisini bıçaklayarak öldüren otobüs firması görevlisi tutuklandı.Önceki gece Eskişehir Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne gelen...



Eskişehir’de yolcularla arasında çıkan kavgayı ayırmak isteyen bir başka firmanın görevlisini bıçaklayarak öldüren otobüs firması görevlisi tutuklandı.


önceki gece Eskişehir Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne gelen üniversite öğrencileri özgür D. (20) ve Yılmaz A. (20) ile otobüs firmasının görevlisi Ahmet ö. (29) arasında "sistem üzerinden bilet parasının iade edilmesi" meselesi yüzünden tartışma çıkmıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ahmet ö., üzerinde taşıdığı bıçağı özgür D. ile Yılmaz A.'ya savurdu. Bu sırada kavgayı ayırmak isteyen bir başka otobüs firması görevlisi Vahit Ayrım (64) göğsünden aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Yaralı şahıs, kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybetti. Gözaltına alınan Ahmet ö. ise, sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.