"Bilim ve Üstün Hizmet Ödülü"

“Bilim ve Üstün Hizmet Ödülü”
 Ülke Nörolojisine yararlılığı nedeniyle her yıl verilen “Bilim ve Üstün Hizmet Ödülü” bu yıl Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Emekli Nöroloji Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gazi Özdemir’e verildi.Türk Nöroloji...

 


ülke Nörolojisine yararlılığı nedeniyle her yıl verilen “Bilim ve üstün Hizmet ödülü” bu yıl Eskişehir Osmangazi üniversitesi Tıp Fakültesi Emekli Nöroloji öğretim üyesi Prof. Dr. Gazi özdemir’e verildi.


Türk Nöroloji Derneği Yönetim Kurulu tarafından Nöroloji öğretim üyeleri arasından bilimsel yönü ve ülke Nörolojisine yararlılığı nedeniyle her yıl verilen “Bilim ve üstün Hizmet ödülü” bu yıl Eskişehir Osmangazi üniversitesi Tıp Fakültesi Emekli Nöroloji öğretim üyesi Prof. Dr. Gazi özdemir’e verildi.


Söz konusu ödül geçtiğimiz günlerde düzenlenen tören ile özdemir’e verildi.


Türk bilimine yaptığı katkılardan dolayı ödüle layık görülen Prof. Dr. Gazi özdemir için teşekkür plaketinde  “Değerli Hocamız Sayın Prof. Dr. Gazi özdemir’e, ülkemizde Nöroloji Bilim ve Eğitimine yaptığı eşsiz katkı ve hizmetler için teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.” İfadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.