Koro öğretmenler için sahnede

Koro öğretmenler için sahnede
 Tepebaşı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Şef Aytaç Karausta yönetiminde Öğretmenler Günü’ne özel bir konser verecek. Tepebaşı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla özel bir...

 


Tepebaşı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Şef Aytaç Karausta yönetiminde öğretmenler Günü’ne özel bir konser verecek.


 


Tepebaşı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, 24 Kasım öğretmenler Günü dolayısıyla özel bir konser ile izleyici karşısına çıkacak.


Bugüne kadar sahnelediği performanslarla beğeniyle takip edilen koro, Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek konserde, sevilen eserleri Şef Aytaç Karausta yönetiminde emektar öğretmenler için icra edecek. Tepebaşı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun çeşitli yörelerden derlenen eserleri seslendireceği konser, 24 Kasım Pazar günü saat 20.00’de ücretsiz olarak izlenebilecek.


Etkinlik ve ücretsiz davetiyeler hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (222) 221 22 06 numaralı telefondan Zübeyde Hanım Kültür Merkezi yetkililerine ulaşabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.