Direnişe Genel Başkan desteği

Direnişe Genel Başkan desteği
 Eskişehir aylardan beri maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle bir dizi eylem başlatan ve son olarakta Organize Sanayi Bölgesindeki fabrika önünde direnişe kurdukları çadırlarda devam eden işçilere genel merkez yöneticileri...

 


Eskişehir aylardan beri maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle bir dizi eylem başlatan ve son olarakta Organize Sanayi Bölgesindeki fabrika önünde direnişe kurdukları çadırlarda devam eden işçilere genel merkez yöneticileri de destek verdi.


 


İstanbul, Tasarruf Mevduat ve Sigorta Fonu (TMSF) önünde geçtiğimiz günlerde seslerini duyurmaya çalışan işçileri son olarak Birleşik Metal İş-Sendikası Genel Başkanı Adnan Sedaroğlu ile merkez yöneticileri ziyaret etti. Direnişin devam ettiğini ifade eden sendika merkez yöneticileri, hak arama mücadelesinin devam ettiğini söyledi. Sendika Genel Başkanı Serdaroğlu “Taleplerimizi defalarca her platformda dile getirdik. üyelerimizin mağduriyeti biran önce giderilmelidir. Hakkımız olan neyse verilmelidir. Emeğimizin karşılığını alıncaya kadar haklı mücadelemize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.Birleşik Metal İş –Sendikası üyelerinin başlattığı oturma eylemine çeşitli siyasi parti ve sivil toplum kuruluş üyeleri de destek verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.